Behaal je doelen sneller met de cloudwerkplek

Wat is er tegenwoordig voor nodig om als bedrijf je doelstellingen te behalen? Snel en flexibel kunnen reageren op de klantvraag vormt daarin de rode draad. Dat begint bij efficiënt samenwerken en bij werkplekken waar de gebruiker centraal staat. En dat is makkelijker te bereiken dan ooit; de cloudwerkplek biedt namelijk alles om jouw collega’s zonder enige belemmering te laten werken.

Maak een einde aan onnodige beperkingen

De weg naar de finish verloopt het snelst als je zo min mogelijk hobbels op de weg tegenkomt. Waar je werkt, hoe je werkplek is ingericht of de securitymaatregelen mogen geen beperkingen vormen op weg naar je zakelijke doelstellingen. Met de cloudwerkplek haal je al die beperkingen weg. Waar je ook bent, je beschikt altijd over alle tools voor je productiviteit, samenwerkingsverbanden en klantcontact. Op kantoor, onderweg, thuis en op iedere andere locatie kun je aan de slag.

Bepaal zelf waar en wanneer je werkt

Je werkplek is namelijk volledig via de cloud ingericht. Hiermee heb je toegang tot al je zakelijke apps en bestanden. Met ieder device met een internetverbinding kun je aan de slag. De beperkingen van je vaste werkplek op kantoor komen te vervallen. In plaats daarvan bepaal jij zelf waar en wanneer je werkt. Zo houd je de lijntjes kort en versterk je de dienstverlening van de organisatie.

Betere productiviteit in een handomdraai

De cloudwerkplek biedt je flexibiliteit waardoor je productiever bent. Het laat je sneller reageren op verzoeken van klanten en collega’s. Je logt thuis, onderweg of op kantoor in en staat direct weer met hen in contact. Dat verbetert je productiviteit aanzienlijk. Projecten en klantverzoeken worden sneller ingevuld, waardoor je je to-dolijst sneller afwerkt en je doelen eerder behaalt.

Sneller samenwerken met collega’s

Teamwork makes the dream work wordt weleens gezegd. En niet voor niets, want samenwerkingsverbanden zijn de sleutel binnen iedere gezonde organisatie. De cloudwerkplek versterkt het samenwerken met je collega’s. Iedereen werkt met dezelfde bestanden en die zijn altijd up-to-date. Doordat ze centraal staan opgeslagen werk je altijd met de laatste bestandsversie. Oplossingen als Teams maken het zelfs nog eenvoudiger om projectmatig te werken en communiceren.

Beheer en security op afstand

Alle onderdelen van de cloudwerkplek zijn op afstand te monitoren en te beheren. Vanuit één interface update je alle apps, security-instellingen en andere tools. Iedereen werkt zodoende altijd met de laatste functionaliteiten, waardoor ze snel, veilig en productief blijven. En kom je er zelf niet aan toe om de cloudwerkplekken te monitoren en te beheren, dan helpen we je daar graag bij.

Klaar voor morgen

Wil jij ook sneller, makkelijker en veiliger aan de slag voor je klanten? Laat het ons even weten. We houden van samenwerken, en nog meer van het succesvol invullen van klantvragen. We zijn nieuwsgierig, betrokken en oplossingsgericht. En wij zorgen ervoor dat onze maatwerkoplossingen perfect aansluiten bij jullie organisatie en dienstverlening. Zo weet je zeker dat jij helemaal klaar bent voor morgen.