Samsung onthult Samsung Galaxy S22 en Galaxy Tab S8

Samsung heeft op haar Unpacked-evenement de Galaxy S22 Series en Galaxy Tab S8 Series aangekondigd. Met de Galaxy S22 onthult Samsung toekomstbestendige flagship-smartphones die jarenlang optimale performance blijven bieden. De specificaties maken het toestel ook geschikt als centrum van de hybride werkplek. Zowel de nieuwe smartphones als tablets zijn nu beschikbaar in combinatie met een pre-orderpromotie. 

De Galaxy S22 Series

Met de Galaxy S22, S22+ en S22 Ultra biedt Samsung krachtige toestellen voor de zakelijke gebruiker die alleen het allerbeste wil. De snelle en energiezuinige processor, het ruime werkgeheugen en de sterke batterij laten je de hele dag makkelijk werken met je Office 365 en Teams. De ingebouwde securityoplossing Knox Platform biedt krachtige basisbeveiliging op hard- en softwareniveau. Inbegrepen bij de Galaxy S22 Ultra is de S Pen waarmee je nóg productiever bent.

Up-to-date en future-proof

Vanzelfsprekend ondersteunen de Galaxy S22-modellen zowel 5G als Wifi 6E, de verbindingen van de toekomst. Het werken met je favoriete apps en videovergaderen gaan zonder haperingen, ook op drukke plekken. Overal online samenwerken en communiceren ging nog nooit zo moeiteloos.

Geschikt voor de hybride werkplek

Qua performance zijn de Galaxy S22-toestellen vergelijkbaar met pc’s en laptops. Dat maakt ze geschikt als centrum van de hybride werkplek. Het enige dat je nog nodig hebt, is Samsung DeX, een externe monitor, muis en toetsenbord. Je kunt vanaf je smartphone direct zonder onderbreking werken op groot scherm.

Beschikbaar als Enterprise Edition

De Galaxy S22 en S22 Ultra zijn ook beschikbaar als Enterprise Edition-toestel. Ze krijgen minstens vijf jaar lang securityupdates en blijven ten minste twee jaar beschikbaar in de markt. Ook inbegrepen is een jaar lang gratis gebruik van Knox Suite, de totaaloplossing met daarin de belangrijkste Knox solutions. Zo heb je een totaaloplossing waar je jarenlang probleemloos mee vooruit kunt.

Galaxy Tab S8: de tablet voor vandaag en morgen

Ook Samsungs nieuwste paradepaardje op tabletgebied, de Tab S8, komt in drie modellen beschikbaar: de Galaxy Tab S8, S8+ en S8 Ultra. Onder de motorkap bevindt zich hardware waarmee je moeiteloos de hele dag vooruit kunt. Ook de S Pen is inbegrepen, waardoor je nog eenvoudiger werkt met meerdere apps tegelijkertijd.

Met 14,6 inch heeft de Galaxy Tab S8 Ultra een display van laptopformaat; je kunt de tablet daardoor moeiteloos als tweede scherm bij je laptop gebruiken. Tel daarbij de ondersteuning voor Samsung DeX op, en je weet je verzekerd van een tablet die zakelijk veel interessante mogelijkheden biedt.

Maak een afspraak

Meer weten over de voordelen van deze toestellen voor jóúw organisatie? Plan een vrijblijvende afspraak in met een van onze specialisten. Bel 040 - 211 11 11 of stuur een e-mail naar samsung@phc.nl.