Oplossingen voor

Cloud werkplek optimaliseren

ANY-
WHERE

Van werkplek naar cloud werkplek

Gemiddeld verlies je ruim een uur per week aan niet werkende tools, problemen met inloggen en andere randzaken op je werkplek. De werkplek van nu lost dit probleem op en biedt een naadloos geïntegreerde werkplek waarbij inloggen een eenmalige actie is en die altijd en overal werkt.

Cloud werkplek

We werken voortaan overal en altijd, vanaf elk gewenst device. Tenminste, dat willen we. Met een Cloud werkplek, ook wel online werkplek genaamd, kunnen we die mogelijkheid bieden. De voordelen?

  • Altijd en overal veilig werken, vanaf elk gewenst device, met alle gegevens bij de hand
  • Schaalbaar en flexibel, per maand betalen en altijd op- of afschalen
  • Maatwerk is mogelijk en ondersteuning van PHC is altijd inbegrepen

Office365

Het nieuwe Officepakket van Microsoft staat voor working together, anywhere and anytime en sluit daarmee perfect aan bij de Cloud werkplek. Je krijgt de technologie die je van Microsoft gewend bent, tegen een aantrekkelijk maandelijks tarief waardoor het zeer flexibel en schaalbaar is. Office365 is volledig gericht op de gebruiker, die zo altijd en overal op dezelfde manier kan werken, of dat nu op kantoor, thuis of onderweg is, met wat voor type device dan ook.

Staat jouw dienst er niet tussen? Geen zorgen, wij bekijken graag de mogelijkheden voor je. Neem gerust op!

Onze voordelen

PHC koopt rechtstreeks, zonder tussenkomst van een distributeur in bij één van de drie netwerken waarmee we samenwerken: Vodafone, KPN of Odido. We zijn volledig onafhankelijk en kiezen altijd voor de oplossing die het beste aansluit op jouw situatie en wensen. Bij alle drie de netwerken heeft PHC de hoogste status. Al meerdere keren vielen we in de prijzen. Met ruim 20 jaar ervaring weten we hoe de markt in elkaar steekt. Bij wie we wel of juist niet moeten zijn. Dat werkt efficiënt voor ons en voor jou, en opent wellicht deuren die voor andere gesloten blijven.

Bij PHC wordt je altijd snel en persoonlijk te woord gestaan. De lijnen zijn kort en dat blijft ook zo. Omdat we bovendien alles in eigen beheer hebben ben je bij vragen en problemen altijd snel geholpen.

Van advies tot installatie en zelfs daarna: ook na installatie blijven we graag met je in contact en staan we je waar nodig met raad en daad terzijde!

Maak een afspraak

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Plan een vrijblijvende afspraak in met een van onze specialisten, dan bekijken we graag wat we voor jou kunnen betekenen! Bel naar het telefoonnummer 040 – 211 11 11 of stuur een e-mail naar info@phc.nl. Je kunt ook contact opnemen door gebruik te maken van de chatfunctie op onze website. We staan voor je klaar!